Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-09@00:25:24 GMT

جدول مزد نوازندگان ارکسترهای ملی و سمفونیک تصویب شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۴۹۱۴۹

به گزارش ایلنا، بیست و چهارمین جلسه هیات امنای بنیاد فرهنگی هنری رودکی با حضور محمدباقر نوبخت (معاون رییس جمهور و عضو هیات امنا)، عباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس هیات امنای بنیاد رودکی) برگزار شد.

صالحی در این جلسه به بازخوانی ماموریت‌های بنیاد تاکید کرد؛ ضرورت توسعه فعالیت‌های بنیاد در شهرستان‌ها ازجمله سرفصل هایی بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بر اساس گزارش حسابرس و بازرس قانونی بنیاد، عملکرد بنیاد رودکی برای دومین سال پیاپی طبق استانداردهای حسابرسی مطلوب اعلام شد. نوبخت نیز فرایند مطلوب حسابرسی را اتفاقی ویژه و قابل تقدیر خواند.

علی اکبر صفی‌پور (مدیرعامل بنیاد رودکی) در ادامه، گزارشی از دستاوردهای بنیاد رودکی در سال 96 ارایه داد و همچنین چشم انداز این بنیاد را در سال پیش رو تشریح کرد.

در این جلسه با توجه به ارزش میراثی دو مجموعه تحت مدیریت بنیاد رودکی، تالار وحدت و برج آزادی بر اختصاص بودجه مناسب برای ترمیم این دو اثر تاکید شد.

رشد بودجه، برنامه‌های بین‌المللی ارکسترها مانند اجرای مشترک با ارکستر راونای ایتالیا به رهبری ریکاردو موتی، اجرای سمفونی شهیدان خدایی در کلیسای سانتاماریای رم، سفارش ساخت سرود اعزام ایران به جام جهانی و اجرا توسط منتخب ارکستر سمفونیک و ملی از جمله دستاوردهای بنیاد رودکی بود که در این جلسه عنوان شد.

همچنین در تشریح دستاوردهای سال 96 به تدوین سند استراتژیک بنیاد، افتتاح موزه تئاتر عروسکی، سفارش ساخت 11 قطعه ارکسترال از موسیقی نواحی و اقوام ایران، پاسداشت حقوق مولف و مصنف (پرداخت هزینه‌های آهنگساز، تنظیم کننده، نت‌نویس و ...، تصویب اعتبار ارکسترها در بودجه سنواتی کل کشور برای اولین بار، انعقاد قرارداد با اسپانسر برای فعالیتهای بنیاد رودکی برای نخستین بار و مشارکت در ساخت و اجرای سمفونی روح الله(ره) اشاره شد.

سرمایه‌گذاری در ساخت آثار نمونه هنری، توسعه زیرساخت‌ها، بسترسازی انجام ماموریت در صف برای برنامه‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر بخش‌ها، محوریت در میزبانی برنامه‌های فرهنگی هنری کشورهای مختلف در ایران و حضور گروه‌های مختلف هنری در خارج از کشور، تبدیل بنیاد رودکی به قطب تولید و ارایه موسیقی سنتی، نواحی و اقوام ایرانی، برنامه ریزی و تبدیل بنیاد رودکی به الگو اقتصاد هنر و اقتصاد مقاومتی از جمله چشم اندازهای بنیاد بود که در این جلسه ارایه شد.

در این جلسه همچنین جدول مزد نوازندگان ارکسترهای تحت مدیریت بنیاد در هفت رده شغلی به تصویب رسید.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در بیست و ششمین نشست هیئت امنای بنیاد علم ایران که با هدف گزارش عملکرد این مجموعه و بررسی برنامه‌های سال جاری این بنیاد برگزار شد، گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد.

وی افزود: اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافته که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

دهقانی فیروزآبادی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم مسیر حرکتی بنیاد علم ایران را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق دهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های این مجموعه برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی به شکل جدی دنبال می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی اجرا می‌شود.

رئیس هیات امنای بنیاد ملی علم ایران بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیات امنا تأکید کرد و گفت: هنگامی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم ایران دنبال شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. باید نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار گیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری

رییس بنیاد ملی علم ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته این مجموعه در سال ۱۴۰۲ گفت: سامانه ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است.

علی محمد سلطانی افزود: در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

وی، تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی را از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری ذکر کرد و افزود: بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌ وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیات برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • جلسه تبیین برنامه های دهه امامت و ولایت برگزار شد
  • همکاری ایران و مجارستان در حوزه فرهنگ و هنر
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید